Heb je zin in twee bereidingen van tonijn met zoetzure groenten of zalm in specerijen gemarineerd met dumplings van pittige garnaal. Misschien geef je de voorkeur aan Black Angus rund als tartaar geserveerd met een creme van eendenlever of eet je liever vegetarisch met een terrine van bospeen, gemarineerde cantharellen en vinaigrette van appel en pijnboompitten. We volgen de seizoenen, we kennen de klassiekers en we adoreren Frankrijk. Neem even de tijd...
Restaurant Le Vieux Jean heet je van harte welkom: Lunch op vrijdag en zaterdag Diner van woensdag t/m zaterdag
Heilige Geestkerkhof 3 2611 HP Delft T 015 - 213 04 33 Klik hier voor onze Facebook-pagina
Neem de tijd........
Heb je zin in twee bereidingen van tonijn met zoetzure groenten of zalm in specerijen gemarineerd met dumplings van pittige garnaal. Misschien geef je de voorkeur aan Black Angus rund als tartaar geserveerd met een creme van eendenlever of eet je liever vegetarisch met een terrine van bospeen, gemarineerde cantharellen en vinaigrette van appel en pijnboompitten. We volgen de seizoenen, we kennen de klassiekers en we adoreren Frankrijk. Neem even de tijd...